Houten

Wij helpen je graag op weg bij het kopen, verkopen of taxeren van je woning, bel voor een afspraak 030-6340501

Op zoek naar je droomwoning?

Wil je  graag een woning kopen in Houten of omgeving maar heb je de juiste makelaar nog niet gevonden? Voor zowel nieuwbouw als bestaande bouw, ben je bij Reinerie Garantiemakelaars aan het goede adres. Onze professionele makelaars helpen je graag!

Koopaanbod Meer informatie

Je woning verkopen?

Wordt jouw woning nu écht te klein of is het juist te groot geworden? Zijn er net kinderen bijgekomen of juist onlangs vertrokken? Of wil je nu eindelijk een tuin in plaats van dat leuke frans balkon? Je woning nu verkopen is een goede optie! En het biedt je nieuwe kansen en mogelijkheden. Het verkopen van een woning is een flinke klus waarbij vele aspecten komen kijken. Reinerie Garantiemakelaars kan je volledig begeleiden in het verkoopproces. Van presentatie tot afhandeling, jouw woning verkopen wordt zorgeloos uit handen genomen.

Waardebepaling aanvragen Meer informatie

Woning laten taxeren in Houten door Reinerie Garantiemakelaars!

Heb je net een woning gekocht in Houten of omgeving en heb je een taxatierapport nodig voor de bank? Wij zijn Vastgoedcert gecertificeerd en taxeren volgens de normen van het NWWI. De ervaren NVM makelaar / taxateur van Reinerie Garantiemakelaars kan op korte termijn een deskundig en professioneel taxatierapport leveren. Een taxatierapport heb je veelal nodig als je een woning hebt gekocht, wanneer je wilt gaan verbouwen of de woning tijdelijk gaat verhuren. 

Heb je een NWWI taxatierapport nodig? Deze kun je hier direct aanvragen:

Taxatie aanvragen Meer informatie

Reinerie Garantiemakelaars Houten

Jouw makelaar in Houten, dat is Reinerie Garantiemakelaars. Niet zomaar een makelaar maar aangesloten bij garantiemakelaars! Ben je dus op zoek naar een makelaar in Houten of omgeving om je woning te verkopen? Of wil je juist een woning gaan kopen en ben je daarom op zoek naar een aankoopmakelaar in Houten. Bij Reinerie Garantiemakelaars in Houten helpen wij je graag. 

Als garantiemakelaar zijn wij gevestigd in Houten en geven wij verschillende garanties af. Zo zorgen wij ervoor dat jouw huis wel opvalt, door onze presentatiegarantie. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar. Heb je bijvoorbeeld een korte vraag dan kan dit ook via onze chat. Bezichtigingen verzorgen wij ook in de avonduren en in het weekend. Immers werken de meeste mensen doordeweeks. Ook zijn wij aangesloten bij de NVM. Al met al durven wij je onze servicegarantie te geven. Lees meer over onze garanties op de uitgebreide pagina over garantiemakelaars.

Lees meer...

Neem contact met ons op