Dit hebben onze klanten ervaren...

Dhr. Tweel van den en Mevr. Van den Tweel
9

De makelaar heeft ons heel goed advies gegeven en zich perfect ingezet voor de verkoop van onze woning,daarbij was ook de fotograaf een topper,die echt van alle zijde het huis liet zien

Eddy Elderman
10

Makelaar straalt vertrouwen uit en heeft goede kennis van zaken, een goede dosis humor en zet zich zoals verwachting 100% in.

Anoniem
10

Bijzonder prettige samenwerking met dagelijkse en uitgebreide terugkoppeling over de stand van zaken.

Harm Jan van der Veen
10

Een bijzonder betrokken makelaar met wie wij van begin tot eind van het traject een heel plezierig contact hebben gehad.

Anouk Callaars
10

Het vlot behandelen van de aanvraag om het huis in de verkoop te zetten en het hele proces daaromheen wordt goed begeleid. Wij kunnen dit heel erg waarderen en zullen jullie dan ook zeker aan anderen aanbevelen.

Nick Odijk
8

Op dit moment geen aanvulling, gaat snel en dat is in onze situatie fijn!

Dhr. R.W. Jong
9

Hij had kennis van zakken en weet en huis te verkopen. Hij had binnen 1 dag al en bod. Door kennis en ervaring kon hij ons goed advies geven. En hadden alle vertrouwen in hem.

Harm Jan van der Veen
9

De bijzonder prettige en de zeer kundige en professionele manier van werken zijn niet te verbeteren

Mevr. D.A.G. van Leeuwen
10

Al eerder met Arjan van Reinierie makelaars in contact geweest ivm de verkoop van mijn vorige woning. Hierdoor wist ik dat hij zeer professioneel werkt, veel kennis heeft, en deze deelt in een prettige sfeer! Nogmaals bedankt hiervoor!

Ries Jong
10

Naar kennis hebben gemaakt met Arjan is er ook en stuk rust gekomen bij ons en het vertrouwen aan onze kant is er! Wij hopen dat de afhandeling net zo fijn gaat! Groeten Richard Jong! Schaepmanstraat 61 Te Ijsselstein

Saskia Vonk
7

.

Dhr. Andy Berkouwer
10

Het contact met Arjan verloopt soepel en beperkt zich niet persé tot kantooruren. Arjan heeft een geheel eigen visie over hoe zoveel mogelijk kopers te trekken. We hebben hebben hem daarop vertrouwd en dat was een zeer goede zet. We hebben ons huis voor een prima prijs in zeer korte tijd verkocht. Ik raad Reinerie Garantiemakelaars Houten dan ook van harte aan indien u een huis wilt verkopen in/rondom Houten.

Anoniem
10

Enthousiaste makelaar met kennis van zaken die zowel met verkoop van dit huis, als de aankoop van huis in Houten mij van goed adviezen voorzien heeft

Ralph Helderman
9

Vriendelijke en kundige makelaar! Huis is nog niet verkocht maar we hebben het volste vertrouwen dat Arjan er alles aan zal doen om het maximale te realiseren.

Anoniem
9

Heeft goede kennis, is altijd bereikbaar, luisterd naar je, neemt de tijd voor je, begeleid je goed

Dhr. Michel Maat
10

Zeer prettig contact. Zowel de persoonlijke klik als de professionele werk houding spraken ons erg aan. Kan dan ook geen punt van kritiek verzinnen.

Angela Schenk
10

Geen commentaar

Anoniem
9

Na diverse makelaars op bezoek gehad te hebben gekozen voor Reinerie garantie makelaars omdat we bij hem het beste gevoel hadden. Na het papier werk werd alles uit handen genomen, wat voor ons het belangrijkste was waren de korte lijntjes. Meeste contact liep via Whatsapp, antwoorden op onze vragen kwamen vrijwel direct ook in de avond en in het weekend. Ook de benodigde afspraken waarbij fysiek contact nodig was konden in de avond of in het weekend. Conclusie top service, erg flexibel en veel kennis van de locale markt waardoor het huis snel verkocht was.

Annemarie Botter
10

Zeer prettige samenwerking. Luistert naar je, reageert snel, goed advies, wordt goed op de hoogte gehouden. Goede kennis van zaken.

Michel Maat
10

Contact verliep zeer prettig. Er werd snel geschakeld en juist geadviseerd. Uiteindelijk leidde dat tot een snelle verkoop met een mooi resultaat.

Angela Schenk
10

Ja als jet klikt dan gaat alles soepeler Het voelde goed en Heb al meteen gezegt tegen bepaalde mensen hoe netjes jullie te werk gaan De tekeningen zoals deze zijn gemaakt is al een pluspunt Foto’s zijn mooi de text klopt Ik ben zeer tevreden en blij met me keus Het belangrijkste is tenslotte het vertrouwen en jezelf kunnen zijn bij je makelaar zodat ieder weet waar deze aan toe is Ik heb tot op heden geen negatieve punten

Karin Kiewiet
8

We zijn erg tevreden over het contact met Arjan. Er was meteen een leuke klik, hij heeft kennis van zaken en door zijn rustige en vriendelijke voorkomen krijg je er meteen vertrouwen in dat het goedkomt met de verkoop van de woning.

Anoniem
9

Prettige samenwerking, deskundig advies en goed contact

Anoniem
9

Dit is het tweede huis dat Arjan van Dam voor mij verkoopt, En ook nu weer gebeurde dit met vertrouwen, wederzijds respect, kennis van de huizenmarkt en zeer prettig in omgang. Ik zou iedereen Arjan van Dam aanraden.

Anoniem
10

ik kan kort zijn. onze woning werd razendsnel en vakkundig verkocht. gegeven de oververhitte markt hadden we een behoorlijke verkoopprijs verwacht; de verkoopprijs die Arjan uiteindelijk heeft kunnen realiseren ging onze verwachting toch ruim te boven.

Gijsbert Jansen
9

Prettige samenwerking, goede adviezen en goed contact met de makelaar

jeroen de Bie
8

Plezierige omgang

Joop ter Weeme
9

Wij hadden 3 makelaars uitgenodigd .en jullie waren voor ons de makelaar. Meedenken. Professioneel .goed advies en een snel handelen

Dhr. R. Verschuur
9

Prima begeleiding. Klein kantoor, altijd direct contact. Waarde huis goed ingeschat. Zeer tevreden !

Anoniem
9

Een goede makelaar welke meedenkt, deskundig en reëel is. Goed kantoor met goed en vriendelijk personeel. Een makelaar welke eerlijk is vind je niet meer zo snel in de huidige markt.

Dhr. en mevr. Van den Hoek
10

Arjan regelt alles tot in detail. Een aanrader. Ook in de onderhandeling pakt hij dit goed op. Hij gaat voor de klant.

Piet Van der Burg
7

Goed en duidelijke adviezen.

Anoniem
10

Het contact van met de makelaar was erg goed. Hij was altijd bereikbaar voor vragen. Hij heeft ons goed geholpen met de verkoop en aankoop van ons huis.

Anoniem
8

Prima makelaar, zorgvuldig en goed bereikbaar, met kennis van zaken, denkt mee met onze wensen, pro-actief

Dhr. Matthijs Struik
10

Ervaren als een hele fijne samenwerking met Arjan en Jessica. Vanaf het begin tot einde goed contact, altijd goed bereikbaar. Zeker aan te raden!!

Annemieke Marsman
8

De makelaar is duidelijk bekend met de wijk en wat er speelt op de woningmarkt. Communicatie verloopt erg goed.

Mevr. Grada Maria
9

Het contact was vanaf het begin zeer prettig. Communicatie tussen de bezichtigingen door uiterst professioneel. Deze makelaar is absoluut een aanrader!

Rob van Mourik
10

Fijn contact!

Arend Jan van Essen
8

Op een plezierige en succesvolle samenwerking!

Mevr. K. Loozekoot
9

Arjan en Jessica hebben ons perfect begeleid bij de verkoop van ons huis. Zijn goed op de hoogte van de markt en zeer deskundig. Wij zouden Reinerie makelaars zeker aanbevelen bij vrienden en/ of kennissen ! !

Winnie van der Woude
10

Arjan heeft verstand van zaken en heeft zichtbaar plezier in zijn werk.

Anoniem
10

Mijn ervaring met Arjan en Jessica zijn, dat ze een goed ingespeeld team zijn die op een professionele manier advies geven, afspraken nakomen en goede feedback geven. Ook in het traject na de verkoop tot aan de notaris kon ik op hun rekenen.

Dhr. Jeffrey Bouwmeester
8

Arjan en zijn team hebben zeer goed werk verricht. Professionele begeleiding, goed bereikbaar en snelle afwikkeling van de verkoop. Zeer tevreden!

Ton van Buren
8

Tot nu toe tevreden met de gang van zaken. Het gesprek, de presentatie op Funda en de genomen foto's

Anoniem
10

Fijne makelaar, die ons huis bijzonder snel voor een prachtige prijs heeft verkocht! Echt een aanrader!

Jan Gresnigt
8

Een fijn contact met een goed luisterend oor van onze wensen. Je voelt je serieus genomen en blijft kapitein op het schip.

Anoniem
8

Arjan is een zeer bekwame makelaar, uitstekend bereikbaar en houd van korte lijntjes. Hij is plaatselijk zeer bekend, weet wat er gebeurt in de woningmarkt en heeft ook dagelijks contact met zijn collega makelaars.

Polman
9

Duidelijkheid

Loozekoot
10

Wij vinden Arjan van Dam een professioneel makelaar. Fijn om mee te communiceren en geeft prima tips waar wij wat mee kunnen. Neemt direct contact op als dat nodig is. Kortom: een vriendelijke man en voor ons als makelaar perfect. Beter kunnen wij ons niet wensen!!!!!!! Ik zou iedereen Reinerie aanbevelen

Anoniem
10

Er is voortdurend goed contact geweest op de juiste momenten. Terugkoppeling van bezichtigingen altijd dezelfde dag. Goede inschatting van situaties. Als je contact opneemt, weten ze direct wie je bent, met alle bijzonderheden en afspraken die daar bij horen.

Terug
Recent bekeken