Dit hebben onze klanten ervaren...

jeroen de Bie
8

Plezierige omgang

Joop ter Weeme
9

Wij hadden 3 makelaars uitgenodigd .en jullie waren voor ons de makelaar. Meedenken. Professioneel .goed advies en een snel handelen

Dhr. R. Verschuur
9

Prima begeleiding. Klein kantoor, altijd direct contact. Waarde huis goed ingeschat. Zeer tevreden !

Anoniem
9

Een goede makelaar welke meedenkt, deskundig en reëel is. Goed kantoor met goed en vriendelijk personeel. Een makelaar welke eerlijk is vind je niet meer zo snel in de huidige markt.

Dhr. en mevr. Van den Hoek
10

Arjan regelt alles tot in detail. Een aanrader. Ook in de onderhandeling pakt hij dit goed op. Hij gaat voor de klant.

Piet Van der Burg
7

Goed en duidelijke adviezen.

Anoniem
10

Het contact van met de makelaar was erg goed. Hij was altijd bereikbaar voor vragen. Hij heeft ons goed geholpen met de verkoop en aankoop van ons huis.

Anoniem
8

Prima makelaar, zorgvuldig en goed bereikbaar, met kennis van zaken, denkt mee met onze wensen, pro-actief

Dhr. Matthijs Struik
10

Ervaren als een hele fijne samenwerking met Arjan en Jessica. Vanaf het begin tot einde goed contact, altijd goed bereikbaar. Zeker aan te raden!!

Annemieke Marsman
8

De makelaar is duidelijk bekend met de wijk en wat er speelt op de woningmarkt. Communicatie verloopt erg goed.

Mevr. Grada Maria
9

Het contact was vanaf het begin zeer prettig. Communicatie tussen de bezichtigingen door uiterst professioneel. Deze makelaar is absoluut een aanrader!

Rob van Mourik
10

Fijn contact!

Arend Jan van Essen
8

Op een plezierige en succesvolle samenwerking!

Mevr. K. Loozekoot
9

Arjan en Jessica hebben ons perfect begeleid bij de verkoop van ons huis. Zijn goed op de hoogte van de markt en zeer deskundig. Wij zouden Reinerie makelaars zeker aanbevelen bij vrienden en/ of kennissen ! !

Winnie van der Woude
10

Arjan heeft verstand van zaken en heeft zichtbaar plezier in zijn werk.

Anoniem
10

Mijn ervaring met Arjan en Jessica zijn, dat ze een goed ingespeeld team zijn die op een professionele manier advies geven, afspraken nakomen en goede feedback geven. Ook in het traject na de verkoop tot aan de notaris kon ik op hun rekenen.

Dhr. Jeffrey Bouwmeester
8

Arjan en zijn team hebben zeer goed werk verricht. Professionele begeleiding, goed bereikbaar en snelle afwikkeling van de verkoop. Zeer tevreden!

Ton van Buren
8

Tot nu toe tevreden met de gang van zaken. Het gesprek, de presentatie op Funda en de genomen foto's

Anoniem
10

Fijne makelaar, die ons huis bijzonder snel voor een prachtige prijs heeft verkocht! Echt een aanrader!

Jan Gresnigt
8

Een fijn contact met een goed luisterend oor van onze wensen. Je voelt je serieus genomen en blijft kapitein op het schip.

Anoniem
8

Arjan is een zeer bekwame makelaar, uitstekend bereikbaar en houd van korte lijntjes. Hij is plaatselijk zeer bekend, weet wat er gebeurt in de woningmarkt en heeft ook dagelijks contact met zijn collega makelaars.

Polman
9

Duidelijkheid

Loozekoot
10

Wij vinden Arjan van Dam een professioneel makelaar. Fijn om mee te communiceren en geeft prima tips waar wij wat mee kunnen. Neemt direct contact op als dat nodig is. Kortom: een vriendelijke man en voor ons als makelaar perfect. Beter kunnen wij ons niet wensen!!!!!!! Ik zou iedereen Reinerie aanbevelen

Anoniem
10

Er is voortdurend goed contact geweest op de juiste momenten. Terugkoppeling van bezichtigingen altijd dezelfde dag. Goede inschatting van situaties. Als je contact opneemt, weten ze direct wie je bent, met alle bijzonderheden en afspraken die daar bij horen.

Anoniem
10

Arjan heeft ons top geholpen! Hij handelt snel, professioneel en houdt het simpel zodat we altijd overzicht hebben van alle stappen. Hij is altijd vriendelijk en correct, helpt je de beslissing te nemen zonder deze op te dringen en neemt je zorgen weg, zodat jij alle vertrouwen hebt in succes. Als wij ooit weer een huis verkopen, gaan we het weer met Arjan doen!

Anoniem
9

Zeer gedreven en integere makelaar met zeer goeie kennis van zn vak en de lokale markt. Een solide en betrouwbare hulp bij uw zoektocht naar de perfecte woning voor u!

Anoniem
9

Arjan van Dam is een vakman. Hij heeft ons met kennis van zaken realistisch geadviseerd, daardoor is ons huis binnen een week verkocht met een verkoopopbrengst waar wij zeer tevreden over zijn. Daarbij is Arjan een communicatieve en aimabele persoonlijkheid die zijn afspraken nakomt. Na bezichtigingen was er direct sprake van een goede terugkoppeling. De manier waarop ons huis door deze makelaar is gepresenteerd in de media was echt top!

Jose
10

Arjan van Dijk is een prettige makelaar met kennis van zaken. Hij heeft een zeer professionele houding en straalt vooral vertrouwen en enthousiasme uit !

Anoniem
9

De makelaar nam de tijd voor ons en hield ons vlot op de hoogte van de kijkafspraken. Hij belde direct na de bezichtiging om te vertellen hoe het was gegaan. Fijne communicatie!

Joos van Verseveld
10

Prettig persoon.Straalt vertrouwen en en kennis van zaken.

Joos van Verseveld
8

Vorige aankoop prima geholpen, nu opnieuw voor hem gekozen!

Amanda Moonen
10

Snel Vlotte feedback Prettig in omgang No nonsens Enthousiast Integer

Anoniem
9

Hele prettige samenwerking gehad met Arjan. Hij geeft goede adviezen en is heel prettig in de communicatie. Snelle beantwoording van email, sms en bellen staan bij hem hoog in de prioriteiten lijst. Dit heb ik ook vaak anders meegemaakt. Al met al hele prettige samenwerking geweest.

Anoniem
10

Erg prettig samen gewerkt. Efficient en Effectief. Huis snel verkocht en voor het gewenste prijsniveau. Communicatie duidelijk en snel. De benodigde informatie volledig en helder. Erg fijn!

Anoniem
10

Erg prettig samen gewerkt. Efficient en Effectief. Huis snel verkocht en voor het gewenste prijsniveau. Communicatie duidelijk en snel. De benodigde informatie volledig en helder. Erg fijn!

Anoniem
9

Snelle eenvoudige transactie! Goede kennis over de lokale markt. Prima bereikbaarheid zonder 9-5 mentaliteit.

Anoniem
8

Zoals afgesproken is het huis binnen de door ons gestelde termijn verkocht voor een zeer acceptabele prijs. Ook in het voortraject zijn door deze makelaar goede adviezen gegeven. Wij zijn dus zeer te spreken over Reinerie Garantiemakelaars Houten.

Anoniem
8

Het contact met Arjan was prima. Hij is zakelijk en correct naar de klant. Als ik onverwacht zijn kantoor binnenliep, ongeacht hoe druk hij was, was dat nooit 'n probleem. Bovendien is hij 'n sociaal en warme persoonlijkheid. Hoe fijn is dat. Tot slot, ik zou hem zeker bij vrienden en kennissen aanbevelen!

Anoniem
9

Alles is vanaf het begin goed gegaan. Mijn huis heeft maar 1 dag daadwerkelijk te koop gestaan. Anneke Bröker

Anoniem
9

Is gemakkelijk bereikbaar en gemakkelijk in contact. Straalt niet uit dat hij een alles weter is, maar is door deskundigheid en inzet een prettige partner tijdens het totale proces.

Anoniem
9

Goede communicatie tijdens het gehele proces van oriëntatie gesprek naar de definitieve verkoop van het huis. De makelaar belt vaak op om door te geven hoe het gaat. We kregen een realistisch beeld wat er mogelijk is op dit moment. Onze verwachtingen zijn helemaal uitgekomen. Ons huis is uiteindelijk binnen 9 dagen verkocht

Anoniem
9

Arjan van Reinerie heeft ons deskundig geholpen bij zowel aankoop van een nieuwe woning als bij verkoop van ons oude huis. Hij heeft ons van deskundige adviezen voorzien, gaf heldere feedback bij bezichtingingen en onderhandelingen, was flexibel en betrouwbaar in het maken van afspraken en daarnaast prettig om mee te werken. Wij zouden Reinerie zeker aanraden.

Frank van den Brink
8

Vlotte samenwerking

Anoniem
8

Alles verliep soepel. Binnen anderhalve week hadden wij een koper. We werden op de hoogte gehouden over de vorderingen en de makelaar dacht goed met ons mee. Vond het fijn om mee te werken en zou het zeker aanbevelen!

Olivia O'Keeffe
9

Aangenaam en constructieve samenwerking, heb alle vertrouwen in.

Richard van Tellingen
8

Tot nu toe ben ik tevreden

Anoniem
10

Arjan van Dam is een makelaar die kennis heeft van zaken en nog wat voor de mensen wil betekenen. Kan iedereen die hun huis willen verkopen deze makelaar aanraden.

Dirk Bomas
10

Arjan van Dam is erg snel, correct en geeft gedegen advies. Fijn om mee samen te werken. Hij geeft ook goed inzicht in de markt. Altijd bereikbaar.

Anoniem
10

Arjan van Dam van de Reinerie is deskundig en heeft uitstekend zicht op de lokale markt en stemt de mogelijkheden daar goed op af. Bovendien is hij erg aardig, goed bereikbaar en klantvriendelijk.

Anoniem
8

Dhr. van Dam van Reinerie Makelaardij is een betrokken en gedreven makelaar. Wij waren zeer tevreden over de communicatie gedurende het verkooptraject. Afspraken zijn nagekomen en wij kijken terug op een geslaagde verkoop van ons appartement.

Terug
Recent bekeken